Forbrugerinformation advarer mod Orange Mono

Det kan ende med at blive en særdeles dyr fornøjelse, hvis man følger Oranges råd om at grave fastnettelefonen ned i baghaven, advarer Forbrugerinformation.

Trods billige mobilminutter fra Orange skal du ikke umiddelbart droppe fastnettelefonen - dine venner og din familie risikerer nemlig at få voldsomme efter-regninger. Det er op til syv gange dyrere at ringe til Mono, sammenlignet med at ringe til en fastnettelefon, skriver Forbrugerinformation i sit nyhedsbrev.

Har du Mono abonnement, og ringer din mor til dig i f.eks. 10 minutter dagligt, så øges hendes årlige telefonregning fra cirka 700 kroner til cirka 4.800 kroner. Det koster nemlig 1,75 kroner at ringe til Mono i dagtimerne, mens det koster mellem 11 og 25 øre i minuttet at ringe til en fastnettelefon, alt efter abonnementstype og tidspunkt.

Men det er ikke kun vennerne, der risikerer en stigning i regningen, advarer Forbrugerinformation videre. Hvis man som Mono ejer selv ringer til andre mobiltelefoner - måske smider vennerne også fastnettelefonen ud og skifter til Mono - koster alle minutterne mellem 88 øre og 1,75 kroner.

Forbrugerinformation skriver dog også, at det ikke kun er Orange Mono det er pebret at ringe til - det gælder for samtlige mobiltelefoner i Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere