Google-stifter har forhøjet Parkinson-risiko

Google-medstifter Sergey Brin har startet sin egen personlige blog og lægger ud med afsløringen af, at han har forhøjet risiko for at få Parkinsons sygdom.

Allerede det første indlæg i Sergey Brins nye private blog har skabt stor opmærksomhed. Brin fortæller, at han har arvet en genetisk mutation fra sin mor, som giver markant forhøjet risiko for at få Parkinsons sygdom.

Den russisk-fødte Sergey Brin stiftede Google sammen med Larry Page i 1998. Hans personlige formue menes at overstige 100 milliarder kroner og han er dermed en af verdens rigeste.

Brin blev gift med Anne Wojcicki i maj sidste år. Wojcicki, der er uddannet biolog, har startet et firma, 23andMe, hvor internet-brugere kan få analyseret deres DNA og f.eks. finde genetiske mutationer som giver forhøjet risiko for bestemte sygdomme. Det er denne test, som Sergey Brin nu selv har taget, og som viser at han bærer det defekte gen.

Google-medstifteren fortæller i sit blog-indlæg, at hans mor, som arbejdede hos NASA i 20 år, fik smerter i hænderne - men først efter et langt forløb blev diagnosen Parkinsons sygdom stillet. Normalt bliver Parkinsons ikke regnet for at være en arvelig sygdom, men der er tilfælde, hvor gendefekten bliver overført mellem flere generationer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere