Dell klarer sig over forventning

Dell klarer skærene i tredje kvartal, der sluttede inden finanskrisen for alvor slog igennem. Overskuddet er stabilt og over forventning.

Forleden kom HP med et glimrende regnskab og nu følger Dell efter. Virksomheden klarede sig ud af tredje kvartal i år med skindet på næsen. Finanskrisen var heller ikke for alvor sat ind på det tidspunkt. Overskuddet er på 727 millioner dollars. Det er en nedgang på fem procent i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Det er bedre end børsmæglerne på Wall Street forventede og skyldes især, at Dell har gennemgået en række effektiviseringer i den seneste tid. Blandt andet er 9000 medarbejdere sendt på gaden. Derfor rammer nedgangen på 14 procent i pc-salg og fem procent i serversalg ikke så hårdt.

Dell er i gang med en omstrukturering fra onlinesalg til retail, hvor de ligesom konkurrenten HP vil være synlige i butikkerne. Analytikerne reagerede med respekt til firmaet, især fordi overskuddet er sket i et meget hårdt marked.

Dell ville ikke udtale sig om forventninger til næste kvartal og næste år. Men udsigterne for pc-markedet er temmelig deprimerende.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere