Dell tager markedsandele i Danmark

Indenfor det sidste år har Dell halet ind på HP på hardwaresalget, og Dell regner med at være nummer et i Danmark indenfor få år.

I Tyskland har Dells topchef netop meldt ud, at virksomheden skal fordoble omsætningen i det tyske marked over de næste tre år fra 1,5 milliarder dollars til tre.

Dell Danmark vil ikke give noget overslag på udviklingen i omsætningen, men til gengæld har virksomheden et klart mål om at blive de største på det danske hardwaremarked.

Ifølge tal fra IDC haler Dell ind på markedets ukronede konge HP, og hos Dell er der en klar forventning om at vippe HP af pinden inden for ganske kort tid.

»I 2005 lykkes det Dell Norge at overtage den førende markedsposition fra HP, og der er ingen tvivl om, at det kun er et spørgsmål om tid, før det samme sker her i Danmark,« fortæller Michael Meister, der er marketingsdirektør hos Dell Danmark.

I løbet af de sidste par år har Dell kæmpet sig op på anden pladsen, på markedet for desktops, notebooks og servere. Marketingsdirektøren vil ikke give en klar præcisering af strategien, men han er helt overbevist om, at Dell overtager HPs topplacering indenfor ganske få år.

»Det er gået godt for Dell Danmark de sidste par år, og jeg ser ingen tegn på, at det skulle ændre sig foreløbigt,« udtaler han til CRN.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere