Elselskaber overtager Dansk Bredbånd

Waoo køber sin egen kunde.

Elselskabernes fælles fiberselskab Waoo meddeler, at det har købt Dansk Bredbånd. Det har hidtil været et af de inholddsselskaber, som har lejet sig ind på elselskabernes fibernet. Dansk Bredbånd har dog også sit eget fibnetnet i enkelte dele af landet.

”Med købet af Dansk Bredbånd fordobler vi størrelsen af Waoos forretning. Samtidig får vi eget fibernet i en vigtig del af København og på Frederiksberg,” siger Kim Frimer, bestyrelsesformand for Waoo, i en pressemeddelelse.

Som ComON tidligere har skrevet, gik Dansk Bredbånd en meget uklar fremtid i møde, da elselskaberne gik sammen og besluttede sig for at have et lukket net. Den fremtid er nu blevet klar.

Dansk Bredbånd fortsætter som et selvstændigt brand ligesom Waoos to øvrige selskaber Profiber og Smile Content.

”Hele ideen med Waoo er at opnå stordriftsfordele, bedre kundeadgang og bedre indkøbspriser, sådan at vi kan give vores kunder gode og billige produkter og samtidig tjene penge på det. Med købet af Dansk Bredbånd øger vi vores konkurrencekraft til gavn for både nuværende og fremtidige kunder i vores selskaber. Købet er et vigtigt skridt i retning af at blive en betydende spiller på markedet for tv, telefoni? og bredbåndsløsninger,” siger Kim Frimer.

Senere på året vil danskerne komme til at opleve Waoo som et nyt landsdækkende brand.

”Det er vores plan at integrere de mange forskellige bredbåndsforretninger i Waoo, og vi vil introducere de første fælles produkter til efteråret,” siger Anders Christjansen, administrerende direktør for Waoo.

”Frem til den tid vil vi koncentrere os om at mindske kompleksiteten i vores forretning. Nu vil vi sammen med ledelsen i Dansk Bredbånd koncentrere os om at planlægge, hvordan Dansk Bredbånd bedst kan indgå i Danmarks nye stærke spiller inden for tv, telefoni? og bredbåndsløsninger,” siger Anders Christjansen.

Dansk Bredbånd havde ultimo april cirka 70.000 kunder, hvilket er det samme antal som Waoo! har i Profiber og Smile Content.

Waoo, der tidligere hed Company X, er et landsdækkende indholds? og bredbåndsselskab med hovedsæde i Tilst ved Århus. Waoo leverer via sine datterselskaber tv, telefoni og internet til private hjem baseret på fiber direkte til hjemmet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere