Opasia Online i nye klæ'r

Hurtigt at hente frem på skærmen. Organiseret indhold og henvisninger til informationer ud fra brugernes behov. Let at navigere rundt i. Et naturligt startsted for såvel den nye som den mere erfarne Internet-bruger.


Det er nogle af de målsætninger, der ligger til grund for en større ændring af websitet Opasia Online, fortæller Tele Danmark Internet. Fra tirsdag den 1. september kl.
12.00 ændrer dette site udseende og indfører bl.a. ny navigation, en række nye områder, ny adgang til søgemuligheder i de data, som Tele Danmark råder over samt en ny måde at administrere annoncer på.


Opasia Online drives af Danmarks største Internet-udbyder, Tele Danmark Internet. Med et ugentligt antal viste sider på over 1 mio. og et antal besøgende på godt 300.000 om ugen - ifølge FAKDIS-målinger - hører web-stedet til blandt de mest besøgte i Danmark.


"Med det nye design og de nye områder vil Opasia Online styrke profilen som et populært startsted - kaldet portal eller gateway -  for den daglige tur på Internet for den private bruger. Det skal være et sted, hvor brugeren føler sig sikker på at være ordentligt orienteret om, hvad
der sker på nettet af nye ting - og for den sags skyld, hvad der sker af nyt i samfundet i øvrigt. Og det skal være et naturligt sted at vende tilbage til for at finde det, man søger indenfor de mest almindelige interesseområder," siger mediechef Jens Bøgh, Tele Danmark Internet.


Grundidéen er at være brugernes port til Internet, bygget op omkring en lang række udvalgte links indenfor de mest almindelige interesseområder som f.eks. kunst og kultur, medier og nyheder, familie og sundhed, sport, rejser og fritid og nyt fra Internettet. Desuden er der et område
med hjælp til Internetkunder hos Tele Danmark.


Blandt de nye områder, der kommer på Opasia Online, er en omfattende Internetskole, lavet ud fra de erfaringer, som Tele Danmark Internet gennem de sidste par år har samlet ud fra brugernes henvendelser om brug at Internet. Skolen er inddelt så der er noget både for den nye
internetbruger, for den øvede og for den erfarne. Desuden er der et helt område for de, der har eller gerne vil lave deres egen hjemmeside. Dette område indeholder bl.a. en udførlig vejledning til bygning eller forbedring af egen hjemmeside med eksempler og koder, der er lige til at bruge. Desuden lancerer Opasia Online en særlig butik, hvor man kan købe varer, i første omgang med tilknytning til Opasia, men på lidt længere sigt også andre varetyper.


I et særligt søgeområde er det muligt at søge direkte i flere af de tjenester, som Tele Danmark driver på Internet, bl.a. De Gule Sider, Nummeroplysningen og en TV-Guide fra Tele Danmark Kabel-TV.


Gennem samarbejde med danske indholdsleverandører på Internet tilbyder Opasia i sit nye design bl.a. en løbende strøm af nyhedsoverskrifter fra døgnets nyhedsstrøm (fra Jyllands-Posten), sportsnyheder (fra Ekstra-Bladet), løbende anmeldelser af interessante hjemmesider og et arkiv over disse anmeldelser (fra Nat&Dag) og en stor tilgang til rejseområdet (fra Travel Market).


I forbindelse med relanceringen tager Tele Danmark Internet også en helt ny teknik i brug til at vise annoncer på Opasia Online, en såkaldt annonceserver (NetGravity). Denne teknik gør det bl.a. muligt at vise mere målrettede annoncer, f.eks. indenfor bestemte interesseområder
eller overfor bestemte browsere. Desuden vil annonceserveren levere en meget udførlig rapport til de annoncører, der køber annoncer på Opasia
Online.


Tele Danmark Internet fortæller, at der hen over efteråret vil komme flere tiltag, der skal styrke Opasia Online.

Adressen er stadig www.opasia.dk.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    JN Data A/S
    Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

    På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

    04. september 2024 | Læs mere


    Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

    For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere