Den Blå Avis vil sælge musik på nettet

Med sangene fra Popstars Showtime som trækplaster, har Den Blå Avis åbnet en musikbutik på nettet.

Den Blå Avis lancerer nu en netbaseret musikbutik med navnet Payload. Dermed tager avisen kampen op imod TDC, der i juli lancerede TDC Online Musik. Payload har forpremiere i dag med endnu ikke offentliggjorte musiknumre fra TV2-programmet Popstars Showtime og til november åbner butikken officielt.

»Publikum får en hurtig, billig og effektiv mulighed for at hente musik når de har lyst til det - og kan gøre det på en måde der sikrer dem mod de uvelkomne risici, der ofte følger med ulovlige downloads. For både kunstnerne, sangskriverne og selskaberne er der tale om en model der sikrer dem en fair betaling for deres musik,« siger direktør Frank Ludvigsen fra Den Blå Avis.

Han understreger at Payload har ambitioner om at blive den store danske uafhængige musikbutik på nettet og en butik med plads til såvel de kendte og etablerede kunstnere som de helt nye navne der nok har musikken og talentet, men ingen pladekontrakt:
»Enhver kan downloade vores meget enkle aftale inde på Payload-siden - udfylde den og sende den til os sammen med deres cd. Vi lytter til det hele - og er kvaliteten i orden, vil sangene nærmest dagen efter være til salg på payload.dba.dk,« siger Frank Ludvigsen.

Payload samarbejder med Phonofile - den store leverandør af dansk musik som lovlige downloads. Phonofile er skabt af en samlet dansk musikbranche - og er ejet af både komponister, musikere og pladeselskaber. Phonofile er i færd med at digitalisere hele det store danske musikkatalog, og senere på året vil der blive åbnet for salg af disse tusindvis af numre, hvoraf mange længe har været utilgængelige, da de stammer fra plader og cd´er der ikke længere er i handelen.

Det koster 12 kroner at downloade et af numrene fra Popstars Showtime.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere