Munk IT opbygger driftscenter i nationalbank-hus

En stor tilgang af kunder har medført, at Munk IT udvider og opbygger et nyt driftscenter i den gamle nationalbank-bygning i Odense. Det nye center markerer samtidig, at den fynske IT-forhandler med kontorer ved København og i Jylland vil satse yderligere på driftsopgaver.

»Den konstante tilgang af kunder har gjort, at vi i takt med udviklingen nu har endnu mere fokus på IT-drift og -outsourcing end nogensinde før. Efterhånden som flere og flere kunder har lagt deres drift hos os, har vi gradvist udvidet og opbygget driftscentret, så vi i dag mener, at vi kan matche de helt store,« fortæller Hans Mosegaard, ansvarlig for Munk IT's driftscenter.

»Vi vil især positionere os inden for vores primære segment - de mindre og mellemstore virksomheder - da det specielt er her, at vi adskiller os fra de større driftscentre i Danmark. Det er vores fordel, at lige netop dette segment er en smule sværere at nå for vores større kolleger i branchen, da mindre virksomheder ofte frygter at drukne i mængden hos en større IT-leverandør,« forklarer han.

Udvidelsen forventes færdig ultimo september.

»Der findes nok ikke et mere sikkert sted i Danmark end den gamle nationalbank. Derfor er det også netop her, vi har valgt at udvide driftscentret til. Vi har ansvaret for mange virksomheder, og hvis vi ikke lever op til dette ansvar, så ryger hele vores eksistens-grundlag,« mener Hans Mosegaard

Munk IT's nye driftscenter vil ifølge virksomheden være godt forskanset fra omverden 25 meter under jorden, omkranset af jernarmeret beton og med en halv meter tyk jerndør som indgang.

»Driftscentret indeholder de nyeste og allerhøjeste sikkerheds-foranstaltninger, der kan købes. Det har været en udfordring at opbygge denne IT-bunker, og vi glæder os til at skyde driften i gang sidst i september. Vores investering er ikke en risikobetonet satsning - vi har allerede kunderne, og mange står i kø for at komme indenfor. Det nye driftscenter er blot en naturlig ekspansion af Munk IT's nuværende aktiviteter, så vi opnår den perfekte synergieffekt til glæde for vores kunder,« slutter Hans Mosegaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere