Terror giver besøgsrekord hos DR

Efter terrorbombningerne i London strømmede danskerne til DR.dk, som satte ny besøgsrekord den 7. juli. DR vil nu etablere et egentligt nyhedsbureau.

På trods af sol og sommerferie har DR.dk netop sat ny besøgsrekord med 4,7 millioner sidevisninger på en enkelt dag. Rekorden blev sat efter terrorbombningerne i London den 7. juli. Den hidtidige rekord stammede fra folketingsvalgdagen den 8. februar med 4,5 millioner, mens præsident Bushs besøg i København den 6. juli gav 4,4 millioner åbnede sider.

»Tallene viser, at nettet for mange er blevet en meget vigtig indgang til løbende at holde sig opdateret med nyhederne, og de viser også, at danskerne først og fremmest søger til DR, når der sker noget rigtigt stort, og de gerne vil have ordentlig besked,« siger DRs nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen.

Tal fra DR-TV Medieforskningen viser, at antallet af ugentlige brugere på stationens nyhedssider stiger efter store begivenheder. I løbet af de sidste to år er besøgstallet på DR's nyhedssider fordoblet.

»For hver gang, der er flere, der stifter bekendtskab med www.dr.dk/nyheder i forbindelse med store nyheder som bomberne i London, synes der også at være flere, som gerne vender tilbage og bruger DRs nyhedssider på nettet. Det er én af flere gode grunde til, at vi til næste år etablerer et egentligt nyhedsbureau i DR til den hurtige, præcise nyhedsopdatering, som yderligere skal styrke og udvide vores nyhedsdækning til nettet og de nye medier,« siger DRs nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere