Web-guiden uge 48

Navn: Billed-Bladet


Adresse: http://www.billed-bladet.dk" target="_top">http://www.billed-bladet.dk


Emne: Tv-guide


Beskrivelse: Et af de mest solgte kulørte ugeblade er gået på Internettet med egen hjemmeside. Billed-Bladets nye web-sted indeholder foruden uddrag fra det aktuelle nummer også en meget praktisk og funktionel tv-guide, hvor brugeren kan skræddersy sit eget personlige tv-program ud fra over 100 kanaler. Første gang, man besøger hjemmesiden, mødes man med en oversigt over udsendelserne på de danske kanaler netop nu. Med praktiske rullemenuer kan man tilpasse programsiden til at omfatte udsendelser op til en uge frem i tiden, på forskellige tidspunkter og sorteret i genrer som viden, nyheder eller underholdning. De 100 kanaler er opdelt i kategorier som Nordiske, Engelske, Film og Musik - for hver kategori kan man vælge at se udsendelserne for alle kanalerne eller kun bestemte stationer.


Design: Billed-Bladets hjemmeside har ikke overraskende valgt at læne sig tæt op af den trykte publikation, med gennemtrængende røde farver. Det er lidt synd, at tv-guiden ikke er blevet designet i et lidt mere "Internet-venligt" design. Enkelte steder findes ligefrem design-fejl; den røde ramme i højre side af skærmen, der ikke kan scrolles, mister den nederste tekst - et link til "Kommentarer" og bladets e-mail adresse - på min skærm i opløsningen 800 x 600 pixels.


Opdatering: Tv-guiden indeholder altid det aktuelle tv-program, med programomtaler syv dage frem i tiden. Det må formodes, at sektionen med omtaler af ugens "emner" i bladet bliver opdateret hver torsdag.


Links: Det er ikke lykkes at finde links ud af systemet.


Omfang: Billed-Bladet har indbygget en række særfunktioner, der hjælper med at navigere rundt i tv-guiderne. En søgefunktion gør det muligt at søge efter programnavne, skuespillere eller emner. Et klik på "Indstillinger" bringer dig videre til en avanceret dialog, hvor du kan skræddersy systemet til dine interesser. Her kan du vælge, om guiden som standard skal vise længere omtaler eller ShowView-koder, indstille, at kun programmer med bestemte nøgleord skal vises, og markere de kanaler og kategorier, som du er interesseret i.

Fremover vil du så blive mødt af et personligt skræddersyet tv-program. Det er sågar muligt at indstille, at systemet skal sende et mail hver dag, hvis det har fundet udsendelser som svarer til ønskerne.


Samlet vurdering: Man kan ikke lade være med at sammenligne tv-guiden med Jubii TV (http://www.jtv.dk), der også tilbyder en skræddersyet tv-oversigt. Billed-Bladet har medtaget flere kanaler end i Jubii's program-guide, men Jubii indeholder udsendelser to uger frem i tiden mod en uge hos Billed-Bladet. Programomtalerne forekommer længere hos Billed-Bladet end Jubii-TV, men basisteksterne er de samme - de stammer fra stationernes officielle programudskrifter.

Det eneste, som man savner hos den nye tv-guide, er en god og udførlig hjælpe-dokumentation, der forklarer de forskellige muligheder.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Targit A/S
    Udvikling og salg af software til business intelligence.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

    På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

    04. september 2024 | Læs mere


    Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

    For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere