Kiss åbner udviklingsafdelinger i USA og Sydkorea

Kiss Technology åbner udviklingsafdelinger i Silicon Valley og Seoul, som både skal bemandes med danske og lokale medarbejdere.

Danske Kiss Technology, der blev solgt til Cisco for 376 millioner kroner i juli, åbner nu to nye udviklings-afdelinger i USA og Sydkorea. Det blev annonceret i forbindelse med IFA-messen i Berlin.

Den amerikanske udviklingsafdeling bliver placeret i Silicon Valley og skal både bemandes med danske og lokale medarbejdere under ledelse af Kiss-direktør Martin Manniche. Afdelingen skal fokusere på digitale tv-produkter i tæt samarbejde med selskabets nye ejere og amerikanske partnere.

»Vi tror at digital TV og IP-TV bliver meget dominerende i de kommende år. Det vil ikke kun være den drivende kraft bag mange forbrugerelektronik-produkter, men også en vigtig komponent i udviklingen af det digitale hjem. Med åbningen af forskningsafdelingen i USA kommer vi meget tættere på vores forretningspartnere,« siger Martin Manniche.

Kiss etablerer samtidig en udviklingsafdeling i den sydkoreanske hovedstad Seoul, som skal arbejde med DVB-teknologi, og Kiss fortæller at de første produkter med koreansk-udviklet teknologi kommer i fjerde kvartal.

»Det koreanske hold vil give os mulighed for at implementere innovative og nye DVB-teknologier meget tidligt i vores produkter. Ved at have adgang til de seneste udviklinger på dette område kan vi være klar med DVB-produkter og tjenester til forbrugere før alle andre. Det er en meget spændende mulighed,« siger Martin Manniche.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere