Martin Thorborg sagsøgt af sur komiker

Komiker Henrik Bruhn har udvidet sit injurie-søgsmål til også at omfatte Martin Thorborg. Spamfighteren tager stævningen med udtalt kølighed.

Martin Thorborg er i færd med at flytte til USA for at ekspandere Spamfighter.

Midt i forberedelserne er Thorborg blevet mødt med en stævning for at injurier.

Men meget tyder på, at retssagen ikke har forstyrret flytningen, og at han allerede har fået de engelsk gloser på plads.

»I couldn't care less!«

Sådan lyder Martin Thorborgs holding til, at han som to andre er blevet stævnet for injurier af stand-up komikeren Henrik Bruhn, der har en fortid som driftig net-iværksætter - blandt andet med siden Skjulteskatte.dk og kurser i Googles-annoncesystem. Hans fortid gemmer dog også på en dom for bedrageri.

Da debatten om Henrik Bruhns troværdighed tog til sidste år, valgte Martin Thorborg at kalde Henrik Bruhn for en svindler. Efterfølgende tilbød han at lægge hjemmeside til den fortsatte debat.

Torben Lage Frandsen og Mikkel deMib Svendsen omtalte ligeledes Henrik Bruhn i lidet flatterende vendinger på deres blogs og modtog begge stævninger for injurier. Den gang gik Martin Thorborg fri for juridiske modsvar - men det er i mellemtiden kommet.

Henrik Bruhn kræver 50.000 kroner og en offentlig undskyldning.

»Han vil have penge og en offentlig undskyldning, men der er ikke noget der ligger mig fjernere, end at give den mand noget som helst,« siger Martin Thorborg, der regner med en pure frikendelse, hvis sagen havner i retten.

»Det eneste, jeg har gjort, er at beskytte en masse iværksættere mod at blive snydt. Jeg mener faktisk, at jeg har gjort min pligt som anstændig borger, og hvis det skal koste mig nogle penge - så fint nok. Men jeg regner da med, at der bliver lyttet til vores argumenter,« siger Martin Thorborg.

For eksempel har Thorborgs advokat fremsendt artikler til modpartens advokat, hvori Bruhn stolt fortæller om sin fortid som plattenslager på kant med loven. Det fik den oprindelige advokat til at droppe sagen.

»Men nu har han åbenbart fundet en endnu dummere advokat, der vil køre sagen. Det må du godt citere mig for. Jeg er kold i røven. Jeg rejser til USA,« lyder det fra Thorborg, der trygt overlader det videre forløb til sine advokat.

Ifølge Thorborg vil en mulig sag tidligst havne i retssalene i 2009.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Bruhns advokat i dag. Henrik Bruhn har tidligere lovet, at han i fremtiden kun vil koncentrere sig om sin karriere på scenen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere