TDC: Umuligt for kunderne at kontrollere regningen

Konkurrencen på teleområdet betyder, at regningerne på erhvervstelefoni i de fleste tilfælde er blevet så komplicerede, at virksomhederne reelt ikke har en chance for at tjekke om regningerne er korrekte. Det erkender man hos TDC.

Der er ingen udsigt til, at de danske virksomheder får mere gennemskuelige telefonregninger. Sådan er svaret fra TDC på den kritik af teleselskabernes indviklede telefonregninger, som chefkonsulent Per Lippert-Scherwin fra erhvervsorganisationen HTS rejser på vegne af sine medlemmer i IT-avisen ComON.

I dag tilbyder TDC de erhvervskunder, som måtte være interesseret i det, at få adgang til samtlige data omkring selskabets telefoni på internettet, via EDI eller på en CD-rom. Men reelt har virksomhederne ikke noget at bruge denne information til, erkender TDC's Servicedirektør Niels Jørgen Frey. Informationsniveauet er simpelthen for omfattende:

»For en typisk erhvervsdrivende er mængden af data så stor og kompliceret, at det vil kræve et meget specificeret it-system at gennemgå afregningerne i detaljer. Derfor vil virksomheden reelt aldrig kunne regne efter, om fakturaerne stemmer,« forklarer Niels Jørgen Frey til IT-avisen ComON.

Regningerne bliver mere indviklede fremover
I stedet for at se frem til at få mere enkle regninger fremover, bør virksomhederne i stedet indstille sig på, at regningerne bliver endnu mere indviklede at gå til i de kommende år.

»Telemarkedet er sammensat af mange meget komplekse abonnementstyper. Den hårde konkurrence betyder, at der hele tiden kommer nye tilbud og typer, som medfører at telefonregningerne bliver endnu mere komplicerede dag for dag. Derfor er det simpelthen ikke muligt at gøre fakturaerne mere enkle at overskue for virksomhederne,« fortæller Niels Jørgen Frey.

»I bund og grund mener jeg, at det handler om at turde stole på sin teleoperatør,« uddyber Niels Jørgen Frey.

TDC opfordrer de kunder, som gerne vil have en meget enkel telefonregning til at overgå til flatrate-telefoni. Dermed opbygges et netværk, som selskabets interne telefoni holdes i. Ved flatrate vil regningen være et fast månedligt beløb.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere