Microsoft blev kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 17. november 2006.


Microsoft endte på førstepladsen i den danske udgave af prisen Great Place to Work, der hvert år uddeles i 30 lande. Også i de øvrige nordiske lande løb virksomheden med hæderen.

Microsoft Danmark er kåret som Danmark Bedste Arbejdsplads. Prisen uddeles hvert år af Great Place to Work Institute i Danmark i samarbejde med Berlingskes Nyhedsmagasin. Microsoft vandt også specialprisen Livslang Læring for sin indsats inden for uddannelse og kompetenceudvikling.
Kåringen sker på baggrund af spørgeskemaundersøgelser blandt medarbejderne og kulturanalyser af de deltagende virksomheder, hvor ledelsen rapporterer om forskellige forhold på arbejdspladsen. Virksomhederne i undersøgelsen betaler hver 40.000 kroner for at deltage, og havde i år deltagelse af godt 100 virksomheder.

Microsoft er blandt andet blevet vurderet på sin karrieremodel, hvor de ansatte har deres egen individuelle udviklingsplan. Også et mentorprogram, hvor nye medarbejdere får støtte hos garvede kolleger ligger til grund for bedømmelsen.
- Selvom Microsoft er en stor interna­tionalt ledet organisation, formår vi at fastholde en uformel kultur i hverdagen, hvor der er plads til den enkelte og kort vej til ledelsen. Den åbenhed har uvurderlig betydning for medarbejdernes tilfredshed, mener Peter Hansen, HR-direktør i Microsoft Danmark.
Sammen med Microsoft Danmarks administrerende direktør, Jørgen Bardenfleth, modtog han i går prisen på Hotel D'Angleterre i København.
Great Place to Work-priserne uddeles i 30 lande, og i år vandt Microsofts lokale afdelinger prisen i alle de nordiske lande. I Danmark fik virksomheden desuden prisen Livslang Læring, der er en af tre specialpriser, der også omfatter en pris for Balance mellem Arbejdsliv og Privatliv samt Mangfoldighedsledelse.

OriginalModTime: 16-11-2006 14:45:56




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere