konferencekompasset

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 29. september 2006.


Den innovative it-organisation

Interesseorganisationen Dansk IT stiller spørgsmålet, om der er et indbygget dilemma for virksomheden, når den skal udvikle forretningen i samspil med it. It-organisationen skal nemlig kunne tænke innovativt og frembringe nye it-løsninger, som ingen har tænkt før. Det kan være en udfordring, hvis it-området ikke prioriteres højt nok. Derfor kan det være nødvendigt at slække på de traditionelle bånd i den eksisterende organisationsstruktur.
Fremtidsforsker Klaus Æ. Mogensen fra Instituttet for Fremtidsforskning vil blandt andet fortælle om teknologiens muligheder og betydning for samfund og levevis. Desuden stiller seniorkonsulent fra IBM, John Peter Jensen, sin erfaring til rådighed i spørgsmålet om de globale trends overhovedet betyder noget i en dansk virkelighed, og beretter helt konkret om, hvordan IBM som organisation arbejder med innovation.
Også SaxoBanks it-chef, Ole Rossing, som i år af Dansk IT blev kåret som den bedste it-chef, lærer fra sig over emnet: Hvad betyder en indarbejdet it-kultur for evnen til at handle innovativt og forretningsudviklende.

Bredbåndsdagen til Danmark

Den svenske event Bredbåndsdagen rykker over sundet til Danmark, og navnet siger det hele: Det handler om bredbånd, som er en - hvis ikke den - mest betydningsfulde informationskanal for forretningsudvikling.
Bredbåndsdagen fokuserer på prak-tiske forretningsmodeller og løsninger baseret på både hjemlige og udenlandske eksempler. Hovedtemaerne er infrastruktur, sikkerhed og forbrugerbehov: Hvad driver udviklingen af bred­båndsnettet, og hvilken vej går den? Hvilke visioner og forventninger har branchen, politikerne og forbrugerne?
Der er paneldiskussioner med blandt andre Finn Helmer fra det tidligere Giga, og keynotes fra en lang række af de tunge spillere fra netværksindustrien, hvor danske og udenlandske eksperter kortlægger den danske bredbåndssituation, de kommende udfordringer og de nye muligheder.

Udfold og behold talenterne

Teknologisk Institut, landets største kursusudbyder, lægger lokaler til en to dages konference om talentudvikling af medarbejdere, især henvendt til HR- og personalechefer.
En af tidens helt store udfordringer er at holde fast på virksomhedens bedste medarbejdere. Derfor kommer virksomhederne ikke uden om talentudvikling, mener Teknologisk Institut. Talentprogrammer er imidlertid dyre, og investeringen tjener sig kun hjem, hvis det også lykkes virksomheden at fastholde medarbejderen, der talentudvikles på, så den ikke skal ud og rekruttere nye folk. Det giver konferencen en række metoder til i form af praktiske eksempler og intensiv networking med de øvrige deltagere.

OriginalModTime: 28-09-2006 15:19:42




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere