Ajour

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 7. april 2006.


Vidste du ...
... at næsten halvdelen af alle briter over 50 år (44 procent eller cirka 8,4 millioner mennesker) ikke har adgang til en computer?

Ugens citat
"På mange måder opfører mine børn sig lige så elendigt som andre børn, men på ét område er det da lykkes mig at hjernevaske dem: Man bruger ikke Google, og man bruger ikke iPod!"

Microsoft-CEO Steve Ballmer
i et interview med Fortune Magazine

Når han nu alligevel var deroppe!
Med fare for at flirte med læserens kvalmegrænse for, hvad man kan jokke rundt i af fortærsket webhumor, vil vi nu alligevel benytte disse aprilsnar-tider til at tjekke ud, hvor vor ven Waldo - også kendt som Tourist of Death - har slået sine folder, siden han i 2001 fik foreviget sit kontrafej på toppen af World Trade Center.
Evident nok er det her valgte snapshot stærkt manipuleret, eftersom Waldo ikke evnede at afværge denne sorte plet på verdenshistorien. Dette være blot nævnt - for en god ordens skyld.
I øvrigt kan bunker af "dokumentation" for Waldos gøren og laden (eller mangel på samme) i de mellemliggende år iagttages på hans helt egen hjemmeside, www.touristofdeath.com, som byder på intet mindre end 1.625 mere eller mindre professionelle eksempler på Photoshop og beslægtede programmers fortræffeligheder.
Den berejste kultfigurs optræden i kulisser fra de lummervulgære over bloddryppende krigszoner til de mest skrækindjagende scener fra Hollywoods største blockbusters må gøre enhver globetrotter grøn af misundelse.
Og når han nu er så sej, kunne han jo sådan set godt have brugt tiden på sin udsigtspost mere konstruktivt dengang i september 2001!

Scoretrick for serieskrottere
"Higer du efter verdensberømmelse og hurtig kontakt til stakkevis af medlemmer af det modsatte køn? Da send os en e-mail med overskriften: Berømmelse og sex - og rigeligt af begge dele, tak. Vore tariffer oplyses på forlangende".
Sådan lyder en opfordring fra de spøjse skribenter på det britiske online-organ The Register, der på baggrund af en artikel, bragt tilbage i efteråret 2004, nu øjner et helt nyt forretningspotentiale.
Pågældende artikel omhandlede en vis Clive Worth, som efter en lidet flatterende adfærd i scorebranchen blev ekskluderet fra en dating-service på nettet. Op imod 100 kvinder følte sig angiveligt groft udnyttet af Clives brug-og-smid-væk-mentalitet.
Men samme Clive er i dag en mand, som er meget glad: De 100 sårede kvinder har nemlig siden givet ham uhindret adgang til et sandt kødmarked på p.t. 420 styk, der hellere end gerne lader sig bruge og smide væk (... eller er det nu omvendt?), skriver han til The Register. Den oprindeligt dårlige reklame har med tiden udmøntet sig i så massiv omtale i alskens britiske medier, at myldretiden på Clives madras har antaget uanede dimensioner.
Interesserede kan hente nærmere oplysninger om den sursøde reklameplads på
www.theregister.co.uk.
Billedtekst:
reklame Efter en rigtigt skidt start i scorebranchen skabte negativ omtale på The Register medvind af orkanstyrke til lidenskabelige Clive.Modelfoto

Single, singlere, singlest?
Vi dvæler lidt ved kategorien "restriktive dating-tjenester", for i Schwarzeneggers egen forbuds-masseproducerende delstat, Californien, slår de sig ikke til tåls med at gøre livet surt for rygere og lignende afskum. Der må bestemt også være en grænse for, hvornår man som menneske kan gøre sig fortjent til at søge romantiske kontakter.
En advokat i Oakland, 36-årige John Claassen, er i hvert fald blevet forment adgang til at oprette en dating-profil på eHarmony, som skønner, at han ikke er ordentlig single, fordi han er separeret og ikke fuldgyldigt fraskilt.
Det har Claassen, som professionel retspraksisbeskæftiget, imidlertid ikke tænkt sig at finde sig i, så med den påstand, at hans borger­rettigheder er krænket, har den halvsingle advokat ifølge ­nyhedsbureauet Reuters sagsøgt eHarmony. Og inden den sag er cyklet gennem USA's retssystem, er Claassen såmænd nok blevet både skilt, gift, skilt og ... adskillige gange.
Billedtekst:
single Selv om man er både single og knust, er man ifølge dating-siden eHarmony ikke single nok, hvis man "kun" er separaret.
Modelfoto

OriginalModTime: 06-04-2006 15:23:55




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere