Sidste chance for at deltage i konkurrencen

Så er det snart sidste chance for at deltage i vores konkurrence om fem XL-fotobøger. Du sætter selv bogen sammen med dine egne fotos. Deltag i konkurrencen og vind.

På fredag slutter vores konkurrence om fem XL-fotobøger fra Cewefotobog.dk, og det giver dig mulighed for at få sommerferien 2009 eller andre spændende oplevelser fra dit liv trykt i bogform.

Hver bog har en størrelse på 30 gange 30 centimeter og bliver trykt i hardcover, som du kender fra rigtige bøger. Hver bog har en værdi af 400 kroner, og det er inklusive fragt.

Det er kun tilladt at deltage en gang i konkurrencen, og forsøg på snyd medfører udelukkelse.

De fem vindere vil få direkte besked, og de vil modtage en kode, som kan bruges til at bestille fotobogen.

Du kan læse mere om konkurrencen her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere