absolut overflødigt:

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 25. februar 2005.


Højere livskvalitet er lige www hånden! Vi bringer her tips til at forenkle og forsøde tilværelsen - dels til den del, som udspiller sig i arbejdstiden, dels til de sørgelige rester, der går under navnet fritiden.

Til weekenden
Endelig fredag! Så skal det gøre godt med fødderne oppe og en lille én! Med format, vel at mærke - man hører jo til den forkromede it-branches privilegerede! Og apropos "forkromet", så kan den svalende gin & tonic naturligvis ikke nydes i mindre fashionable rammer end ved fronten af denne Chevrolet-køler af ældre årgang. Retro-brændstof-beværtningsanordningen står i sølle kr. 14.900,- på www.gadgets.dk.

Til tømmermændene
"Grow a Brain" - et helt uundværligt gør-det-selv-kit til akutbehandling af hjernedøds-tilstanden dagen derpå. Lægges i vand og vokser op til seks gange sin størrelse! Kun kr. 29,- på www.gadgets.dk.

Til kroppen
Med hjernen lagt behørigt i blød kan ventetiden passende anvendes til blødgøring af resten af kroppen. Et uundværligt værktøj til den ultra-grundige opblødning er denne badekars-bogholder, "Bath Caddy", som tilmed giver plads for ekstraudstyr som stearinlys og årgangsrødvin.
Cirka kr. 270,- på www.iwantoneofthose.com.

Til nattesædet
For den lysfølsomme nattelusker (og hans kone) er denne toiletnavigatør et must! Indretningen registrerer i god tid den trængendes slingrende bevægelser, når han forgæves fumler efter lyskontakten og retter et befriende navigationslys direkte mod målet: Et rødt lys, når brættet er oppe, og der er fri bane. Brættet slås naturligvis(!) ned igen, hvorefter navigatøren lyser grønt og er klart til indtagning af det modsatte køn. Kr. 159,- på www.gadgets.dk.

Til sjælen
Mens badeolien gør sit job udvendigt, kan ultimativ afslapning - også indvendigt - opnås med for eksempel Händels "Watermusic" på den vandtætte AM/FM-vandhaneradio. Lydstyrken reguleres ved at dreje på "hanen". Er man mere til at fyre den af med højlydt rock-og-rul-skrål, får den medfølgende mikrofonsvamp sæbeboblerne til at ligne discokugler og én selv til at lyde som Thomas Helmig på en god dag. Godt kr. 200,- for hele "Singing in the Shower"-sættet på www.iwantoneofthose.com.

Til realiteterne #1
Før eller siden må man atter op til overfladen, og efter at have rejst sig fra badet griber den seriøse it-mand m/k naturligvis ud efter dette badehåndklæde med indbygget ur, så man straks ved, hvad klokken er slået. Undgå kulturchokket for blot kr. 519,- på www.gadgets.dk.

Til realiteterne #2
Til tider har hverdagen det med at stikke sit grumme fjæs frem - og det med en ubarmhjertigt skinger biiib-biiib-biiib-hyletone, som tilmed bliver uhyggeligt ultimativ med dette monstrum af et vækkeur. Ikke noget med et kvarter mere på den anden side, for de fire brikker, som morgenfriskt springer op af det ringende ur og spreder sig over hele soveværelset, skal både samles op og samles som puslespil i uret, før det stopper sin hvinen. Den stensikre vækning fås for kr. 249,- på www.gadgets.dk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere