Husk: Du kan stadig vinde en netværksdisk

Mangler du et sted at samle husstandens musik- og videofiler, og har du brug for masser af plads til backup? Så er en netværksdisk løsningen, og nu kan du vinde den nyeste model fra Linksys by Cisco.

Du kan fortsat nå være med i konkurrencen om Media Hub NMH410, fra Linksys by Cisco, som vi satte i gang tirsdag den 24. marts.

Netværksdisken har en terabyte hukommelse, så der er masser af plads til billeder, video- og musikfiler, og den kan naturligvis også bruges til backup af husstandens computere.

Du kan læse meget mere om Media Hub NMH410 i vores tidligere omtale, som du finder her.

Hvis du vil have chancen for at vinde netværksdisken, der har en værdi af 3.599 kroner, kan du deltage ved at klikke her.

Konkurrencen løber frem til mandag den 13. april. Det er kun tilladt at deltage en gang, og snyd medfører udelukkelse fra konkurrencen. Vinderen får direkte besked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere