Get a life

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 30. januar 2004.


Højere livskvalitet er faktisk lige www hånden! Vi bringer her tips til at forenkle og forsøde tilværelsen - dels til den del, som udspiller sig i arbejdstiden, dels i de sørgelige rester, der går under navnet fritiden.

Til afreaktion: En desktop-applikation, der taler for sig selv. Slip af med frustrationerne for kun godt 180 kroner
(www.gadgetstuff.com)

Til slapperen: "La-Z-Boy" hedder denne læderbetrukne indretning, som dog ikke af den grund skulle hindre kvindekropslig anvendelse. Indbygget køleskab, telefon, massagefunktion med meget mere. 11.000 kroner er vel ikke for meget at punge ud for den sjældne slapper, eller ...?
(www.gadgetstuff.com)

Til lænestolen: Med en enkelt 6-pack kan man fylde La-Z-Boy's køleskab hele to gange. Men øl er dyrt, og kun de færreste har plads til et helt bryggeri i hjemmet. Også her findes løsningen på nettet: "Grow Your Own 6-Pack"-kittet til blot 30 kroner med alt til faget hørende. Leverandøren garanterer dog ikke succes for alle øl-gartnere, idet faktorer som klima og jordkvalitet er afgørende for resultatet.
(www.gadgetstuff.com)

Til mødet: Intet kan få PowerPoint-præsentationen til at glide ned som det legendariske bingo-spil. Spilleplader kan hentes utallige steder på nettet (søg selv på Google). Husk blot at genopfriske siden inden udskrivning af spillepladerne, så alle mødedeltagere får hver sin version.

Til hus og have: For blot 30 kroner kan man først hygge sig med havearbejde og siden med at indrette sin bolig med hjemmegjorte møbler. Gør-det-selv-kittet "Grow Your Own Furniture" indeholder de nødvendige ingredienser, brugsanvisning og produktionsforslag (f.eks. et spisebord eller 82+/- tandstikkere). Billigt, men forudsætter en tålmodighed på mindst 42 år.
(www.gadgetstuff.com)

Til den kollegiale lærestreg: Slår den evige søgen efter bortkomne kuglepenne og lightere skår i din ellers medfødte arbejdsglæde, kan de klinkes med dette 007-lignende sæt - "Electric Shock Fun Kit". Prisen på 130 kroner er fundet i forhold til glæden ved at have sine personlige ejendele for sig selv - og samtidig bringe en tyvagtig kollega i stødet!
(www.gadgetstuff.com)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere