Da Microsoft kom til byen

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 22. november 2002.


Boks:
It-konferencer i Bella Center
En investering i et højhastighedsnetværk har været stærkt medvirkende til, at Bella Center i år har lagt gulv til flere store it-konferencer. Højhastighedsnetværket gør det muligt at distribuere tv-, dvd- og videosignaler til et næsten ubegrænset antal computere.
Udover Microsoft IT Forum dannede Bella Center rammen om OracleWorld i juni, Cisco Systems arrangementer E-Skills, Cisco Learning Community samt Networkers i oktober og EU's konference om informationsamfundets teknologier, IST 2002, i november.

Omkring tusind it-folk var på plads i Bella Centers største sal, da Microsofts Robbie Ray Wright åbnede Microsoft IT Forum 2002.

Microsoft it forum

Det var i bedste amerikanske stil, da en veloplagt Robbie Ray Wright til taktfaste klapsalver fra omkring tusind tilhørere, høj musik og en kort introduktion trådte ind på den store scene i Bella Center for at åbne Microsoft IT Forum.

Robbie Ray Wright, direktør for Microsofts mobildivision i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA), holdt et 90 minutters oplæg, hvor han udover at danse og synge nåede at demonstrere Microsofts nyeste applikationer, såsom Tablet PC og smartphone-software.

Han demonstrerede for første gang i Europa brudstykker af Microsofts Windows .Net Server, der skal efterfølge Windows 2000 server. Herudover viste han også testversioner af System Management Server 2003, en software-server, målrettet mod systemadministratorer.

Aha-oplevelser
- Vi vil gøre det virkeligt for jer i dag. Når I går herfra er I klogere. Vi vil give jer aha-oplevelser, sagde Robbie Ray Wright, inden han fik assistance af en række systemudviklere og produktchefer, der demonstrerede de tekniske finesser i Microsofts nyeste produkter ved hjælp af smartphones, PDA'er, og Tablet PC'er.

Den amerikanske softwaregigant demonstrerede for publikum, hvordan man med Microsofts smartphone software kan se video og downloade spillet Pac-Man på sin telefon. Derudover præsenterede Microsoft sin XSO-applikation for publikum. XSO er endnu ikke frigivet, men er en applika-tion, der gør det muligt for Office at samarbejde med anden software.

Det demonstrerede Microsoft ved at vise, hvordan man med Microsofts Exchange Server e-mail system bliver i stand til at kommunikere med en rejsehjemmeside, så ens aftaler automatisk opdateres i takt med, at der sker ændringer i flyafgangene.

Billedtekst:
Robbie Ray Wright, EMEA-direktør for Microsofts mobildivision holdt det første oplæg på Microsoft IT Forum 2002.
Foto: Torben Klint




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere