Her g r det godt

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 14. juni 2002.


Tiscali har haft IT-problemer, men det er heldigvis
overst et. Desværre er der opst et nye, mens de har løst de gamle. Eller har de?

Som trykt medie undlader vi som regel at klaske os alt for højlydt på lårene over andres fejl udi skrivningen. Vi sender såmænd selv en finke (og engang imellem smuttere af elg-størrelse) af panden i ny og næ. Men det nærmer sig efterhånden et folkekrav at omtale brevet her fra teleselskabet Tiscali. Dets kunder har på det nærmeste begravet Bagsideredaktionen i breve, fax'er og e-mails, der alle sammen handler om, at Tiscali har fået løst sine problemer på IT-fronten. Desværre er nye problemer kommet til. Tilsyneladende sker der ingenting, når direktør Bredgaard trykker å på sit tastatur, ligesom mellemrumstangenten lever sit eget sporadiske liv. Læg i øvrigt mærke til, hvordan direktør Bredgaard selv slipper uden om problemet med et snedigt dobbelt-a. Måske er tasten slet og ret faldet af. Eller skulle det være den udskiftning af IT-systemet, der stadig driller? Nu venter vi i hvert fald på at se rettelserne og se hvilke nye problemer, der er dukket op imens.

Billedtekst: Tiscali vil gerne undskylde for en
'mangelfuld kommunikation'. Det skal de have point for, men kun hvis de
eftersender de å'er, der mangler i brevet. Blandt utallige indsendte eksemplarer af brevet her nøjes vi med at nævne Michael Norlin fra Genmab og Jesper Fischer fra Fischer&Kerrn.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere