Dansker designer Toshibas nye 55 tommer

Toshiba har fået danske Jacob Jensen til at designe en ny 3D-fladskærm, der blot er 29 millimeter tyk. Se det nye 55 tommer fjernsyn her.

Jacob Jensen er især kendt for at designe produkter for B&O, men nu får også Toshiba glæde af danskerens øje for tidløst, minimalistisk design.

Den japanske fladskærmsproducent har fået Jacob Jensen til at designe overfrakken til det nye 3D-fjernsyn F1.

Fladskærmen er holdt i et enkelt design med rene linjer, og det er blot 29 millimeter tykt. Som moden dikterer, er skærmen baseret på LED.

Valget af Jacob Jensen som designer skyldes formentlig, at Toshiba har brug for ekstra opmærksomhed om sit nye tv.

Først for nylig er den japanske elektronikgigant begyndt at interessere sig for 3D-tv. Så sent som i april meldte Toshiba ud, at virksomheden nu også vil producere 3D-fladskærme, men på det tidspunkt havde konkurrenterne fra Panasonic og Sony allerede fået et par års forspring.

Optag med USB-harddisk

Det skulle være muligt at koble fladskærmen til nettet, og som en bonus kan du via fjernsynets USB-port tilslutte en USB-harddisk og bruge den til at optage dine favoritprogrammer. Det minder om det trick, som Grundig tidligere har præsenteret.

Det er muligt at få Toshiba F1 i størrelserne 46 og 55 tommer, og de skulle være i stand til at trylle et almindeligt 2D-signal om til 3D. Dermed skulle der være udsigt til 3D på skærmen, selv om du ikke investerer i en dedikeret afspiller til 3D-film.

Det er endnu ikke klart, hvad Toshiba F1 kommer til at koste. Den Jacob Jensen-designede fladskærm skulle dog være ude i de danske butikker i løbet af efteråret, og det forventes, at den bliver vist frem på den store forbrugerelektronikmesse IFA, der skydes i gang i Berlin senere på ugen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere