Din Garmin-GPS kan være livsfarlig

1,25 millioner GPS'er fra Garmin tilbagekaldes. Det sker fordi, de indbyggede batterier kan blive for varme og få GPS'erne til at selvantænde. Se her om din Garmin-GPS er livsfarlig og skal skiftes ud.

Garmin tilbagekalder nu 1,25 millioner GPS'er, som er solgt i hele verden.

Det gælder modeller i den populære nüvi-serie og omfatter: 200W, 250W, 260W, 7xx and 7xxT (xx'erne kan være forskellige cifre).

- Herhjemme er der solgt 20-30.000 af 7xx- og 7xxT-modellerne og ingen 2xx'er. Der er tale om modeller, som ikke forhandles mere, fortæller Johan Ramskov, salgsdirektør, Garmin Danmark.

Tilbagekaldelsen kommer efter flere tilfælde, hvor GPS'er fra Garmin er blevet for varme, hvilket har ført til brandfare. Indtil nu er der dog ingen kendte eksempler på, at GPS'erne har forårsaget personskade.

Garmin opfordrer sine kunder til at undersøge, om deres GPS'er er omfattet af tilbagekaldelsen. Det drejer sig om de ovennævnte modelnumre, som er produceret i en bestemt periode og dermed udstyret med de problematiske batterier.

Du kan undersøge, om din GPS er farlig ved at gå ind på:
www.garmin.com/nuvibatterypcbrecall

Her skal serienummeret indtastes, og du får at vide, om batteriet i GPS'en skal udskiftes. Herefter vil du få instruktion om, hvordan det praktisk vil forløbe, når GPS'en skal en tur tilbage på fabrikken.

Garmin Danmark forventer ifølge salgsdirektør Johan Ramskov ikke med at se mange ombyttere.

- Men vi står klar til at bytte, hvis nogle af vores kunder kommer med en af de pågældende GPS'er, siger han.

I USA drejer det sig om 796.000 eksemplarer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere