Find gaven til Valentinsdag

På Valentinsdag er der tradition for at give et kærligt kort eller en buket blomster til din udkårne. Men hvorfor ikke finde en gave, som du også selv kan bruge? Her er nogle forslag til gaver, som er federe end en dusk fra Interflora.

På torsdag er det Valentinsdag, og selvom du måske synes, at det er noget kommercielt og amerikaniseret pjat, så er der nok ingen vej uden om at finde et eller andet til kæresten eller konen.

For hvis ikke du har købt blomster, chokolade eller noget funklende til hende, og hendes veninde har fået gaver af sin kæreste, så er der ballade!

Men uanset om du synes, det er en sur pligt eller lige frem glæder dig til at forkæle kæresten, kan du jo godt tænke dig godt om, for måske kan en gave til din udkårne også være en gave til dig selv.

I hvert fald hvis det drejer sig om en computer, en MP3-afspiller eller noget andet fra den forbrugerelektroniske verden.

En mulighed er at give din udkårne en bærbar, og her er det oplagt med en rigtig lyserød tøsebærbar. Det er muligt, at MSI PR200 ser helt jomfruelig ud på ydersiden, men bag det lyserøde cover gemmer sig Intels Core 2 Duo T5250, 965-chipsættet (Centrino Pro/"Santa Rosa") og Intel GMA X3100, og så kan det nok være, at den stille pige i klassen bliver til nattens frække tøs.

Skal der lidt mere luksus til, så snup specialudgaven af Asus S6F. Den er pakket ind i lyserødt læder og er kun fremstillet i få eksemplarer, så måske bliver den svær at skaffe, men til gengæld er den så det mere unik og federe at have med på cafeen.

Til løbeturen

Lider kæresten af trang til løbeture søndag morgen, hvor du hellere vil sidde foran computeren (eller sove), så stik hende en lille, let iPod Shuffle eller Creative Zen Stone Plus.

Selvom kondien er helt i bund, rummer de begge sange nok til en løbetur rundt om Fælledparken. Og så kan du jo låne afspilleren, hvis du selv en dag bliver grebet af vanviddet og får lyst til at løbe en tur.

Er størstedelen af lønnen allerede brugt, så er USB-gavesættet nok mere overkommeligt. Det består af en mini-støvsuger, en ventilator, et oplyst spejl og en holder til kuglepenne og lignende og kan – naturligvis – sættes til din USB-port. Meget praktisk.

Nu behøver alt til den bedre halvdel jo ikke at være lyserødt, og det er disse USB-nøgler og hovedtelefoner, prydet med sølv og krystaller, bestemt heller ikke.

Philips har brugt Swarovski-krystaller til de elegante produkter, og så kan det nok være, at fruen lige skal dobbelttjekke, at hun har fået USB-nøglen med hjem fra arbejdscomputeren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere