Smæk dine tv-kanaler på nettet

Snup alle dine tv-kanaler med på ferie eller med rundt i huset. To nye bokse fra Slingbox giver dig, via internettet, fuld udnyttelse af dine kanaler, uanset hvor du er i verden. Bare der er internetforbindelse, og du for eksempel har en smartphone eller bærbar computer.

To ugers ferie sydpå med varme, vilde drinks og vaskeægte afslapning er rart.

Men hører du til dem, der gerne vil følge med i Superligaen, 'Sommer' på DR1 eller i det hele taget have mulighed for på ferien at se alle de tv-kanaler, du har derhjemme, så har Sling Media to gode muligheder for en ferie, uden du går glip af noget.

Slingbox PRO og Slingbox SOLO er en videreudvikling af forgængeren Slingbox Classic, der giver mulighed for at tage dine tv-kanaler med på ferie – eller med i haven.

De nye Slingbokse kan bruges med stationære eller bærbare computere, Windows Mobile-baserede smartphones og en lang række mobiltelefoner, der benytter S60 software på Symbian OS.

Dine kanaler fra kabel-tv eller satellit ryger fra hjemmet via internettet til for eksempel din bærbare eller din mobil, der naturligvis skal have internetadgang, uanset hvor i verden, du befinder dig.

En anden måde at bruge Slingboxen på er derhjemme. Har du trådløst internet i hjemmet, kan du med en Slingbox se TV-Avisen på den bærbare i køkkenet eller snuppe en komedie-serie på din smartphone i sengen. Det er sådan – altså i hjemmet – at halvdelen af alle Slingboxejere bruger deres boks.

Fire A/V-porte på PRO-udgaven

Begge bokse understøtter widescreen (16:9), fuld VGA, op til otte Mbps i hjemmet og kan modtage HD-signaler.

Forskellen på de to bokse er, at Slingbox PRO har fire A/V porte – SOLO-udgaven har en enkelt - med audio: Antenne, S-video, video input og video output.

Det gør det muligt at koble tre forskellige enheder og et antennekabel til på samme tid. Så ud over tv-kanalerne kan du altså sidde på Bahamas og se den dvd-film, der ligger hjemme i afspilleren. Det er meget smart, særligt hvis man har en afspiller med plads til 100 dvd'er...

Begge bokse kan købes fra slutningen af februar. De endelige danske priser ligger ikke helt fast, men Sling Media oplyser, at prisen for Slingbox PRO kommer til at ligge nogenlunde omkring 2.200 kroner og 1.500 kroner for Slingbox SOLO.

Hvis du vil bruge boksen sammen med din mobil, så skal du også have en Slingbox-klient til mobilen. Den er endnu ikke tilgængelig, men kommer i løbet af foråret - eller før - og vil koste omkring 230 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere