Pcworld.dk søger freelance hardware-skribent

Pcworld.dk søger en hardwareskribent med flair for både teknik og formidling. Er det noget for dig? Se her hvad vi forventer.

Kan du teste de nye motherboards, grafikkort og processorer - og bagefter skrive om det, så også din mormor fanger pointen?

I så fald kan det være, at pcworld.dk har plads til dig på vores hold af dygtige freelancere.

Vi søger nemlig en freelancer med fuldstændigt styr på det traditionelle pc-hardware, som samtidig har lyst og evner til at dele sin entusiasme med over 210.000 læsere hver måned.

Freelancerens opgaver vil primært være at skrive kortere anmeldelser af pc-hardware som grafikkort, processorer, harddiske og motherboard, samt et par gange årligt at udarbejde egentlige stortests.

Vi kan tilbyde dig muligheden for at skrive for Danmarks største hjemmeside inden for it og forbrugerelektronik, og du vil få branchens mest fornuftige honorar for dine artikler.

Til gengæld forventer vi, at du er teknisk stærk, systematisk, har lyst og evne til at kommunikere teknisk stof til ikke-teknikere. Desuden skal du ikke mindst kunne overholde en deadline.

Vores redaktion ligger i Valby, og det er derfor et krav, at du af og til kan deltage i møder på redaktionen inden for normal arbejdstid.

Sådan gør du

Send en kort ansøgning, samt meget gerne et eksempel på, eller et link til, en anmeldelse, en test eller en omtale af et stykke hardware, som du har lavet. Send det til l.jacobsen@pcworld.dk.

Husk at skrive ”Freelancer - hardware" i emnelinjen. Vi skal have din ansøgning senest den mandag 12. november 2007.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte pcworld.dk's chefredaktør Lars Jacobsen på l.jacobsen@pcworld.dk eller på 77 300 300.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere