Video: Hackere afslører muldvarp

Amerikansk journalist ville infiltrere en hackerkonference med et skjult kamera, men det gik helt galt. Hun blev selv afsløret og endte med at få paparazzi-hackere på nakken. Se video af jagten på journalisten.

Michelle Madigan fra tv-programmet Dateline på NBC var på jagt efter et scoop på konferencen DefCon i Las Vegas, hvor hackere mødes for at udveksle erfaringer.

Bevæbnet med et skjult kamera forsøgte den amerikanske journalist at infiltrere hackerne, men det gik ikke helt efter planen. I stedet var det hende, som endte i spotlightet.

Efter et tip fandt arrangørerne nemlig ud af, journalisten gemte sig i mængden, og fra konferencens talestol afslørede en af arrangørerne hende foran alle de deltagende hackere.

Det fik Michelle Madigan til løbe ud af bygningen med en hær af hackere efter sig. De begyndte en sand paparazzi-jagt på hende, hvor de greb mobiltelefoner og kameraer og skød billeder af journalisten på flugt.

Du kan se afsløringen af journalisten og jagten på hende her:

Pressen er ellers velkommen på DefCon, så længe man registrerer sig og ikke tager billeder af deltagerne på konferencen uden deres tilladelse. Udover registreringen af journalister til arrangementet er der ingen officiel deltagerliste, og alle kan komme ind, hvis de betaler 100 dollar, cirka 550 kroner.

Ifølge IDG News Service deltager både hackere, som holder sig inden for lovens rammer, og andre som går over grænsen. Desuden skulle der angiveligt også være FBI-agenter gemt i mængden på DefCon.

Andre medier og bloggere er tidligere gået undercover på DefCon, men NBC er indtil nu det største medie, som har forsøgt sig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere