Vind fede sommerpræmier

Den bankede iPod nano i vores test, og nu kan den blive din: Creative Zen V Plus. Vind MP3-afspilleren her og få et sæt højtalere med dockingstation oven i hatten.

Sommeren er over os, og hvorfor så ikke tage musikken med ud i varmen?

Nu kan du vinde Creative Zen V Plus, som gemmer en del af pladesamlingen i lommen, og den lille MP3-afspiller på en gigabyte er bestemt ikke uden evner.

Da den stod over for Apples iPod nano i vores test, løb Zen V Plus faktisk med sejren.

Afspilleren vejer 43,5 gram, og skærmen er 128 gange 128 pixels. Batterilevetiden er opgivet til 15 timer, men under vores test fik vi presset den op på 17,5 timer, før den måtte have strøm. Den kan afspille videofiler og har desuden indbygget FM-radio.

Ud over Zen V Plus kan du også vinde højtaleren Travelsound Zen V, som har dockingstation, hvor du kan parkere MP3-afspilleren.

Højtaleren giver en overraskende kraftfuld lyd, der nogenlunde kan spille en 25 m2 stue op, og i parken eller på stranden er lydstyrken tilstrækkelig, hvis man altså er typen, der tager hensyn til andre.

Du kan vinde den samlede pakke med Creative Zen V Plus og Travelsound Zen V her.

Konkurrencen løber frem til mandag den 18. juni klokken 12.00. Den heldige vinder får direkte besked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere