Slut med laptopdansen

Det kan være utrolig bøvlet at arbejde med den bærbare på skødet, mens man er på farten. Men med RollerTop er det slut med den dårlige arbejdsposition.

Når man er på farten, er det ikke altid lige let at finde et bord at placere sin bærbare på, når der skal arbejdes, sendes mail eller surfes lidt.

Især i lufthavne kan det være et problem.

Derfor ender den bærbare ofte på skødet, mens man sidder sammenkrøbet på en bænk.

Det er langt fra en optimal arbejdsposition, og eksperter i ergonomi vil med garanti vil ryste på hovedet af de mange slipsedrenge, som hver dag forsøger dette stunt.

Hjælpen er dog på vej, og den hedder RollerTop og er målrettet folk, som rejser meget og ikke kan undvære nærkontakten med den bærbare.

Rollertop monteres på håndtaget af en almindelig rullekuffert, og stropper sørger for at holde den bærbare på plads, så den ikke pludselig skøjter på gulvet.

Da håndtaget er justerbart, kan den bærbare placeres i en passende og ergonomisk korrekt højde. RollerTop koster omkring 40 dollar, cirka 220 kroner.

I øvrigt er RollerTop langt fra det første produkt, som forsøger at forbedre ergonomien for folk med bærbare computere.

Logitech har nemlig skabt Alto, som sætter den bærbare på højkant. Læs vores anmeldelse af notebookstanderen, som også er udstyret med et glimrende tastatur, lige her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere