Programmet som dræber mobilen

Med "KillPill" kan du via fjernkontrol slå din mobiltelefon ihjel, hvis den bliver stjålet. På den måde undgår du, at dine private billeder, sms’er og videoklip falder i de forkerte hænder.

Med det norskudviklede program "KillPill" kan du dræbe din mobiltelefon, hvis du ved et uheld har tabt den, eller nogen har stjålet den.

På den måde undgår du, at pinlige billeder fra julefrokosten eller hede sms’er til og fra ekskæresten falder i de forkerte hænder.

Programmet "KillPill" sørger for, at du via fjernkontrol kan slette alt indhold på mobilen og nulstille alle indstillinger. Fjernkontrollen kan ske via en pc eller en smartphone.

Inden man giver mobilen den dræbende pille, kan man se nummeret, hvis et nyt SIM-kort er sat i telefonen. På den måde bliver det muligt at finde ud af, hvem som nu "ejer" telefonen.

Hvis du smider "KillPill" på mobilen, er det naturligvis en god idé ofte at tage backup af kontakter og anden vigtig information, hvis du en dag skulle have brug for at aktivere det dræbende program.

Smartphones Telecom står bag "KillPill", og på denne webside kan du se en video, der på pædagogisk vis forklarer, hvordan det virker.

Prisen for programmet er 149 norske kroner om året og fås i første omgang kun til Windows-mobiler. Senere vil det også understøtte Nokias telefoner med Symbian-styresystemet.

"KillPill" er i øvrigt ikke det første program, som gør livet surt for tyveknægte, som stikker af med din telefon. Med Synchronica Scream udsender mobilen skrigelyde som en kvinde i nød, hvis din mobil bliver stjålet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere