eBay ramt af alvorlige nedbrud

Det store net-auktionsfirma eBay har været ramt af tre store nedbrud siden i søndags. Nedbruddene skyldes en bølge af forskellige fejl, og eBay har svært ved at finde en løsning.

Auktionsfirmaet eBay, der alene har til huse på nettet, har tre gange siden i søndags været ramt, hvor det gør mest ondt: Store nedbrud har forhindret brugerne i at få adgang til sitet.

I søndags var store dele af sitet nede i 12 timer i træk. Nogle ødelagte filer skabte ravage ved at sende fejlene videre rundt i systemet, hvilket altså tog timer at opklare.

Mandag var der igen problemer, der ramte samtlige brugere, som blev lukket ude af systemet i godt en time, oplyser en talsmand fra eBay. Årsagen er endnu ikke fundet.

Tilbyder at forlænge auktioner

Tirsdag morgen ramte en fejl brugernes personlige sider, der gjorde det umuligt for brugerne at ændre deres profiler og præferencer. Sagen er uopklaret.

eBay har været nødt til at tilbyde brugerne at forlænge deres auktioner eller få deres penge retur.

Det er anden gang inden for en måned, at eBay rammes af en bølge af fejl. Firmaet oplyser selv, at fejlene ikke har forbindelse til hinanden.

eBay, der er noteret på den amerikanske teknologibørs Nasdaq, har 42,4 millioner registrerede brugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere