Tyskerne vil slå CES

Den tyske forbrugerelektronik-messe IFA vil være større end konkurrenterne CES og CeBIT. Messen vil nu blive afholdt en gang om året, og tysk bliver droppet som hovedsprog på messen.

ATHEN - Internationale Funkausstellung lyder måske som navnet på et tysk punkband, men bag forkortelsen IFA gemmer der sig verdens største messe for forbrugerelektronik.

Folkene bag IFA-messen har dog valgt ikke at hvile på laurbærrene, og fra i år vil messen blive afholdt hvert år. Samtidig vil messen have engelsk som primært sprog, så også andre end de tyskkyndige kan finde rundt på messens 160.000 kvadratmeter.

Med relanceringen af IFA-messen, der i år afholdes i Berlin fra den 1. til den 6. september, er målet at konkurrere med Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas og CeBIT i Hannover. Direktør Jens Heithecker fra IFA lover dog ikke at udvide i bredden, men derimod at fortsætte fokuset på forbrugerelektronik.

Sidste år nåede IFA knapt en kvart million besøgende, der så på stande fra udstillere i 40 lande. Vil du selv gå på opdagelse på IFA koster en adgangsbillet €9,50 per dag – cirka 70 kroner - og så lige turen til Berlin.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere