Spil Danmark til VM

Du kan stadig nå at sikre Danmark en virtuel VM-deltagelse i Tyskland til sommer. Det kræver ikke gode ben, men rappe fingre og et godt kendskab til Xbox 360.

Selv om det danske fodboldlandshold ikke magtede at kvalificere sig til VM i Tyskland til sommer, skal de danske farver nok blive repræsenteret alligevel.

Simultant med den rigtige turnering bliver der afviklet et virtuelt VM med 32 deltagende lande. Her gælder det ikke om at have gode ben, men i stedet om at have hurtige fingre. Konkurrencen foregår nemlig på Xbox 360 i spillet 2006 FIFA World Cup, der lanceres den 28. april.

Danmark er udvalgt som et af de 32 lande, der deltager i turneringen Xbox Cup. Lige nu mangler der bare spillere, som kan sparke den virtuelle udgave af det danske landshold til tops.

Der er forskellige måder at kvalificere sig til holdet på, blandt andet via Xbox Live eller ved en større konkurrence i spillet 2006 FIFA World Cup, der afholdes i Fælledparken den 6. til den 7. maj.

I alt vil det danske hold bestå af to personer og en holdleder, og de vil repræsentere Danmark under det virtuelle VM, der afvikles til juni i Berlin. Ud over æren ved at repræsentere Danmark får deltagerne billetter, så de kan komme ind og se en "rigtig" kvartfinalekamp i VM-turneringen.

Læs mere om Xbox Cup her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere