FC Zulu mangler nørder

Er du en rigtig nørd? Så kan du blive en del af Danmarks dårligste fodboldhold, der netop nu er på udkig efter spillere, der har mere forstand på computere og HTML-koder end på offside-fælder.

Nørder er i øjeblikket i høj kurs, når det gælder reality-tv, og FC Zulu er netop nu ved at rekruttere nye profiler til sit fodboldbold, der betegnes som Danmarks dårligste.

Måske har du forstand på at samle en pc med bind for øjnene og kan opremse HTML-koder i søvne, til gengæld aner du ikke, hvad offside og obstruction er for noget. Så kan du meget vel blive en del af kultfænomenet FC Zulu, og kan se frem til en uovertruffen kampform og en masse unikke oplevelser med det nørdede fodboldhold.

Der er dog en række krav, som skal opfyldes: Du skal være mand og være mellem 22 og 27 år. Du må ikke have spillet i klub, efter du er fyldt ti år, og egentlig skal du ikke være særlig interesseret i sport. Der er andre emner, som interesser dig meget mere som eksempelvis programmering, computerspil og at overclocke din pc.

Optagelserne vil tage en god portion tid, og derfor vil det være en fordel at være studerende og ikke have fuldtidsjob. Der skal nemlig være tid og lyst til at træne fodbold to gange om ugen, og det foregår i hovedstadsområdet.

Transfervinduet er lige ved at smække i, og der er kun kort tid tilbage, hvis du vil prøve kræfter med livet på grønsværen: Send hurtigt en mail til fczulu@tv2.dk og fortæl lidt om dig selv, hvis du vil være med på holdet. Husk at skrive adresse og et telefonnummer, hvor de kan få fat på dig.

Hvis du vil læse mere om FC Zulu, kan det ske på nørdernes egen webside, som du finder her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere