Paven bruger iPod

Pave Benedict XVI har fået sig en iPod nano, og han er nu i selskab med USA’s præsident Bush og Englands Dronning Elizabeth II, der også ejer en MP3-afspiller fra Apple.

Medarbejdere fra Vatikanets radio mente, at det var på tide, at Pave Benedict XVI kom med på noderne.

Derfor fyldte de radioprogrammer og klassisk musik på en iPod nano, som de forærede til overhovedet for den katolske kirke. Det skriver The Sydney Morning Herald.

Med sin to gigabyte iPod nano er Pave Benedict XVI kommet i selskab med flere andre berømtheder, der også har kastet sig over MP3-afspillere fra Apple.

Tidligere har flere medier rapporteret om, at Englands Dronning Elizabeth havde anskaffet sig en iPod mini, mens det er en kendt sag, at USA’s præsident George W. Bush hører musik på sin iPod, når han kører cykelture omkring sin ranch i Texas.

New York Times fik i 2005 en liste over de numre, som præsidenten havde på sin MP3-afspiller.

Blandt præsidentens sange på iPod'en er Van Morrisons "Brown Eyed Girl" og The Knack med "My Sharona". Ellers er der hovedsageligt country-numre, som MP3-afspilleren indeholder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere