Halo skal sælge Windows Vista

Microsofts populære Halo-spil kommer nu også til pc, nærmere bestemt Windows Vista. Det skal sætte gang i salget af softwaregigantens kommende styresystem.

Det kommer til at koste en opgradering af Windows, hvis man vil spille det kommende Halo på sin pc. Microsoft arbejder på at færdiggøre en pc-version af det populære Xbox-spil, men det vil kun køre på styresystemet Windows Vista, skriver BBC News.

Det skal ses som endnu et forsøg fra softwaregigantens side på at lokke Windows XP-brugere til at investere i det kommende styresystem. Tidligere har Microsoft udskudt sin store opgradering til XP, Service Pack 3, til efter lanceringen af Windows Vista, og det ses også som et salgsargument.

Opgraderingen til Vista kan også betyde en ny investering i hardware, da de foreløbige betatest af styresystemet viser, at det kræver en hel del computerkraft og et toptunet grafikkort.

Halo til pc vil indeholde både en single- og en multiplayer-del, og det vil også være muligt selv at lave baner til spillet.

Der er forsat ikke sat nogen konkret dato på, hvornår Windows Vista kommer på gaden, og dermed heller ikke nogen lanceringsdato for Halo. Det forventes dog at blive i slutningen af 2006, at vi kan få fornøjelsen af Windows Vista.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere