Gratis video-podcast fra DR

DR er nu klar med gratis video-podcast af sine populære magasinprogrammer. De kan downloades til medieafspillere og ses hvor som helst.

DR har de seneste par måneder arbejdet på at gøre sin video-podcast kampklar, og fra i dag er det muligt at downloade tv-udsendelser.

I første omgang er det fire magasin-programmer fra DR1 og DR2, som sættes til gratis download.

De første programmer i rækken af video-podcast er DR1-magasinerne Penge, Profilen og Kontant og DR2-magasinet Deadline 2. sektion.

Det eneste, der skal til for at se udsendelserne, er en computer eller en medieafspiller som iPod Video, hvis man vil have programmerne med i bussen, toget eller sommerhuset.

- Udbuddet med de i første omgang fire programmer udmærker sig ved, at der er tale om magasinprogrammer, som ikke er old news dagen efter, de har været sendt på tv, og derfor giver god mening at se, når tiden og stedet er til det, hvilket er hele filosofien bag DR’s tilbud om video-podcast, siger tv-direktør Lars Grarup.

Rent teknisk er tv-programmerne pakket i Quicktime-format og fylder godt 70 megabyte for en halv times tv.

DR opbygger ikke et arkiv over programmerne, så der er dermed et begrænset antal udsendelser til rådighed ad gangen. DR lover dog, at der hele tiden vil komme nye programmer til.

De nye video-podcast fra DR kan downloades her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere