Danmarks største netparty til juni

Op mod 1.000 computerspillere samles til juni i Ballerup Superarena til Danmarks største netparty. De omkringliggende pizzaforretninger får kronede dage.

Indhold

The Happening kalder Danmarks største netparty sig selv, og arrangementet varer fra den 2. til den 5. juni.

Her vil op mod 1.000 computerspillere samles i Ballerup Superarena, og et af de vigtige aspekter ved arrangementet er det sociale element:

- Netparties bliver stadigt mere populære, på trods af at folk kan sidde derhjemme og spille over deres ADSL-linje. Det understreger, at spillerne i høj grad kommer for at møde hinanden, og netop det aspekt sætter vi ekstra fokus på, siger arrangør Astrid Alstrøm, der selv er en garvet computerspiller.

Under arrangementet vil der derfor blive afholdt en række foredrag, som skal sætte computerspilskulturen i et lidt andet perspektiv end normalt, lover arrangøren.

Sulten skal computerspillerne nok få stillet under The Happening, da der allerede er aftalt fast levering af pizza fra Dominos, der vil køre i pendulfart ud til Ballerup Superarena tre gange om dagen.

Arrangørerne lover dog, at det også vil være muligt at købe sund mad, så det hele ikke drukner i cola og svedige pizzastykker.

I løbet af de fire dage arrangementet varer, vil der også blive afviklet konkurrencer om pengepræmier i computerspil som Counter-Strike, Quake 4 og Fifa 2006.

Læs mere om arrangementet her.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere