Find og vind en Fiat

Det er blevet lidt sjovere at bruge Google Earth, efter man kan finde og vinde en firehjulstrukken Fiat ved at studere satellitbilleder.

Indhold

I anledning af Vinter-OL i Italien har Google i samarbejde med Fiat lanceret en konkurrence om at vinde en bil. Konkurrencen er dog noget særpræget, da man skal finde frem til bilen via programmet Google Earth, der består af detaljerede satellitbilleder af jorden.

Vinter-OL finder sted i området omkring Torino, og her er placeret en Fiat, som man skal gætte sig frem til.

De fire personer, som kommer med de bedste bud, vinder hver en firehjulstrukken Fiat Sedici. Der er også en tur i en Ferrari på højkant, hvis man spotter en Fiat via Googles satellitbilleder.

Det kræver, at man installerer eller allerede har installeret Google Earth for at deltage i konkurrencen. Læs mere her.

Det er i øvrigt utroligt, hvad man kan bruge Google Earth til. Ifølge BBC News har en italiensk programmør tidligere fundet resterne af en ældgammel romersk villa, efter han studerede satellitbilleder af sin egen hjemby.

Her bemærkede han nogle underlige skygger på jorden og kontaktede lokale arkæologer, som undersøgte området og fandt bygningsmateriale, som gik mere end 2000 år tilbage.

Det er dog ikke kun gamle bygninger, som får øget opmærksomhed efter Google Earths opståen. Flere amerikanske butikker er nemlig begyndt at male deres tagrygge i skarpe farver, og formålet er at blive mere synlig på Googles satellitbilleder. Læs mere om det her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere