Årets mest søgte ord på Google

Igen i år er der udarbejdet en statistik over de mest brugte søgninger på Google i 2005. Naturkatastrofer præger listen, der toppes af den amerikanske popsanger Janet Jackson.

Indhold

Hvad søgte du på Google i det forgange år? Hvis du tastede Janet Jackson ind i søgefeltet, så er du ikke den eneste. Popsangeren var i 2005 det mest søgte ord på Google, og måtte henvise to store naturkatastrofer til anden og tredjepladsen.

Her finder vi orkanen Katrina, der ramte USA i august, og Tsunamien som skyllede ind over flere lande 2. juledag 2004, heriblandt Thailand og Indonesien.

Janet Jacksons popularitet skyldes ganske givet en tidligere tv-optræden, hvor hun blottede sit ene bryst til stor forargelse for mange amerikanere.

Men forargelsen er åbenbart ikke så stor på nettet, hvor popstjernen indtager førstepladsen på Google og henviser sidste års nummer et, Britney Spears, til en ottende plads.

Hele årets top ti ser sådan her ud, og vi skal helt ned på fjerdepladsen for at finde et it-produkt, nemlig Xbox 360:

1. Janet Jackson
2. Hurricane Katrina
3. Tsunami
4. Xbox 360
5. Brad Pitt
6. Michael Jackson
7. American Idol
8. Britney Spears
9. Angelina Jolie
10. Harry Potter

Når det gælder søgeord i forbrugerelektronik på Froogle, så topper iPod foran "digital camera" og "MP3 player".

På Google kan der læses meget mere om statistikken for søgninger i det forgangne år. Vidste du for eksempel, at Yoda fra Stjernekrigen er et mere populært søgeord end Luke og Anakin Skywalker? Læs mere her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere