400 GB harddisk-recorder med netværksstik

DMR-E500H er den nye topmodel blandt harddisk-recordere fra Panasonic. Den byder på en 400 gigabyte harddisk, Ethernet og lynhurtig overførsel af video fra harddisk til dvd.

Indhold

Der er ved at komme rigtig godt gang i salget af harddisk-baserede videooptagere som afløsere til den bedagede VHS-video. Nu har Panasonic lanceret en håndfuld nye modeller med specifikationer, der ser lovende ud.

Flagskibet hedder DMR-E500H, og i den finder man en harddisk på 400 gigabyte såvel som et dvd-drev, som både understøtter DVD-R og DVD-RAM.

Hvis man kan nøjes med noget, der ligner VHS-kvalitet, er der plads til mere end 700 timers video på harddisken. Når harddisken er fuld, og man vil overføre video fra harddisken til DVD-RAM eller DVD-R, kan det foregå lynhurtigt.

Faktisk kan man kopiere en times video til DVD-R på mindre end et minut, hvis tv-programmet er optaget i den dårligste kvalitet. Ellers tager det lidt længere tid.

Videomaskinen har Ethernet-stik, så den kan kobles på hjemmenetværket. DMR-E500H kan således fungere som en slags hjemmeserver, idet man kan overføre MPEG-4-video eller JPEG-billeder fra videooptageren til hjemmets pc'er med Windows XP.

Man kan programmere DMR-500H via internettet fra sin mobiltelefon eller fra en pc, og maskinen kan tage imod SD-hukommelseskort og PC Card, så man kan overføre billeder eller video fra sine digitale kameraer.

DMR-500H kommer på det japanske marked den 21. september, og derefter kommer turen til resten af verden. Prisen er 188.000 yen, hvilket svarer til cirka 10.500 kroner.

Udover DMR-500H har Panasonic lanceret DMR-E330H med en 250 gigabyte harddisk samt DMR-E220H, DMR-E250V og DMR-E87H, alle med plads til 160 gigabyte på harddisken.

DMR-E250V har også indbygget VHS-video, så man stadig kan se sine gamle VHS-bånd eller kopiere dem til dvd. Både DMR-E330H og DMR-E220H har to tv-tunere, så man kan optage to tv-programmer samtidig.

Samtlige videooptagere har tidsforskydningsfunktioner, så man for eksempel kan holde pause i direkte programmer, og udover almindelige video-dvd'er og musik-cd'er kan de kan afspille DVD-RAM, DVD-R, CD-R/RW, VCD og medier med MP3-filer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere