Tirsdagens aviser om it

Bagger slap for billigt. Millionudgifter på vej for digital fakturering. Mobilen vil være bedre end nøglekortet. Fare for mobilhæleri. Internetboghandlerne har det ok

Bagger slap for billigt

Det betaler sig for godt at samarbejde med politiet, siger Klaus Riskjær fra sin fængselscelle. Baggers dom lyder unægtelig som ugens tilbud, og det bliver interessant at se, hvordan forskellige narkobagmænd og bandechefer vil få glæde af den nye praksis, skriver finansmanden i Politiken. (Politiken)

Millionudgifter på vej for digital fakturering

Støtten til indlæsning af mindre virksomheders regninger til det offentlige bortfalder 1. juli. Det betyder en samlet ekstraudgift til denne gruppe på mellem 60 og 80 millioner om året. (Børsen)

Mobilen vil være bedre end nøglekortet

Kritikere betegner den kommende digitale signatur, DanID, som teknologisk forældet og foreslår, at mobilen bruges i stedet. Sms er ifølge børsen en bedre og langt mere avanceret måde at distribuere indlogningsnøgler på. (Børsen)

Fare for mobilhæleri

Brugte mobiltelefoner er i høj kurs blandt danskerne, men mange af dem er tyvekoster. Derfor risikerer man, at gøre sig skyldig i hæleri, når man køber en brugt telefon på nettet, advarer politiet. Med et simpelt tjek af telefonens IMEI-nummeret kan man dog undgå de varme mobiler. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Internetboghandlerne har det ok

Internetboghandleren Saxo er Danmarks største, og direktøren spår, at boghandlerbranchen står overfor en omvæltning. Danskerne køber nemlig færre bøger. Læserne vil dog opleve, at der opstår litteratur ud af ingenting helt uden om de traditionelle kanaler. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Dagens aviser:
Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere