Artikel top billede

Kommer Windows 7 RC-versionen til maj?

Ifølge Microsofts hjemmeside vil selskabet frigive en version af den såkaldte 'release candidate' af Windows 7 til maj.

Computerworld News Service:Windows 7 Release Candidates download på Microsofts TechNet side kan man i dag se datoen "maj 2009", ligesom man kan læse et væld af detaljer om den kommende udgivelse.

"Du behøver ikke skynde dig for at få Windows 7 RC," står der på siden.

"RC-versionen vil nemlig være tilgængelig indtil tidligst juni 2009, og eftersom vi ikke vil begrænse antallet af produktnøgler, så har du masser af tid."

I forbindelse med at Microsoft i januar frigav Windows 7 beta-versionen, fortalte administrerende direktør Steve Ballmer, at der kun ville blive tale om, at man kunne downloade den i en "begrænset periode".

Først sagde firmaet, at der kun ville blive 2,5 millioner nøgler, som ville blive tildelt efter først-til-mølle-princippet, og det førte til, at systemet blev overbelastet den dag, de blev gjort tilgængelige, og alle Microsofts servere gik ned. Dagen efter forsøgte Microsoft sig igen denne gang med et forstærket system, og senere droppede de download-begrænsningen helt.

Ifølge Microsoft vil den nye Windows 7 RC-version også have en anden udløbsdato end beta-versionen. Mens beta'en udløber den 1. august 2009, så kan man beholde RC-versionen helt indtil 1. juni 2010.

Det er ikke usædvanligt for Microsoft med de lange prøveperioder, så selskabets brugere får masser af tid til at skifte til endelige udgave, der koster penge.

Windows 7 RC vil blive tilgængelig på engelsk, tysk, japansk, fransk og spansk, og man vil kunne downloade den i både 32- og 64-bit versioner. På den måde adskiller den sig fra beta-versionen, som fandtes i både 32- og 64-bit udgaver på engelsk, tysk, japansk og arabisk, mens hindi-versionen kun kunne findes i en 32-bit udgave.

"RC-versionen vil ikke blive gjort tilgængelig på hverken hindi eller arabisk," fortæller Microsoft.

Sidste måned var der nogen, der mente at kunne fastslå, at RC-versionen vil blive frigivet så tidligt som i første halvdel af april.

Men Microsoft, som gentagne gange har afvist at sætte en dato på frigivelsen og som endda kun har antydet, at versionen vil blive gjort tilgængelig for offentligheden, ville ikke umiddelbart kommentere på, hvor præcis Windows 7 RC download-siden er, eller hvorfor den overhovedet eksisterer.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere