Onsdagens aviser om it

PBS sænker dankortgebyr på nettet. Nordjysk spydspids i ny Telenor-satsning. Fodbolddrama på nettet. Euroinvestor skal have ny direktør.

PBS sænker dankortgebyr på nettet

PBS vil, ifølge Børsens oplysninger, fredag komme med et udspil for ændringer i gebyrindkrævningen for dankortbetaling på nettet, der sætter gebyrpriserne efter størrelsen på det beløb, der bliver handlet for på internettet. Dermed bliver det billigere for at købe småting på nettet, mens gebyret fastholdes for transaktioner på mere end et par hundrede kroner. Det nuværende gebyr ligger på 1,45 kroner og dertil kommer en promille af købsprisen. (Børsen)

Nordjysk spydspids i ny Telenor-satsning

Aalborg-virksomheden N'volve bliver i dag en del af More Mobile Relations – et ny selskab inden for mobil-markedsføring, som norske Telenor står bag. Dermed går Telenor ind på mobil-markedsføringsområdet, et marked, der er anslået 300 millioner kroner værd. (Børsen).

Fodbolddrama på nettet

Markedet for fodboldhjemmesider på nettet er vokset fra glad amatørisme til benhård forretning, og konkurrencen bliver stadig hårdere. Den mest læste fodboldhjemmeside, bold.dk, er således fra et underskud på 1,99 millioner kroner før skat i 2003 til et overskud på 1,78 millioner i 2007. Bold.dk er nummer 37 på listen over de hjemmesider med flest unikke brugere, men konkurrencen er hård fra andre sider som for eksempel tipsbladet.dk, fordboldnyt.com og andre lignende hjemmesider.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

Euroinvestor skal have ny direktør

Den hidtidige direktør for Euroinvestor, Nicolai Frisch, fratræder, og aktieportalen skal derfor have ny direktør. Indtil en ny direktør er fundet varetages den daglige ledelse af selskabets nuværende bestyrelsesformand, Søren Alminde. Ny bestyrelsesformand bliver Troels Nygaard. "Der var behov for lidt andre erfaringer og et lidt andet netværk," siger Søren Alminde til RB-Børsen.
(Erhvervsbladet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere