Japan: Fremtidens internet klar i 2020

Japan går i gang med at udvikle en teknologi, som kan afløse internettet.

Fra 2020 skal internettet være erstattet af et bedre internet, hvis det står til japanerene.

Ifølge Japans kommunikationsminister, Yoshihide Suga, vil landet nemlig påbegynde forskning og udvikling af teknologi til en ny generation netværk, som kan erstatte det internet, vi benytter i dag.

Det siger Yoshihide Suga ifølge onlinemediet newlaunches.com til brasilianske reportere..

Ifølge Yoshihide Suga vil landet allerede til efteråret have organiseret et udviklingshold bestående af firmaer, universitetsfolk og regeringsmedlemmer, som kan promovere den nye teknologi.

Nødvendig udskiftning

Det sker, fordi internettet menes at blive sat under pres af stadigt voksende datamængder. Samtidig er det hensigten, at den nye teknologi skal sikre bedre datasikkerhed.

Den løsning, som Japan har i tankerne, skal sikre en hurtigere og mere stabil datagennemstrømning gennem nettet samtidigt med, at det skal være mere modstandsdygtigt overfor virusangreb og nedbrud.

Kommunikationsministeriet håber, at Japan vil blive ledende indenfor udviklingen af teknologi til det net, der skal afløse internettet.

Sker dert vil japanske firmaer nemlig blive mere konkurrencedygtige på det globale marked, håber det japanske kommunikationsministerium.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere