Kunøes pr-firma havde glemt en licens

Topnordics pr-firma Morsing PR havde glemt at forny og registrere en licens. Derfor blev en pressemeddelelse fra Topnordic skrevet som et ikke-licenseret pdf-dokument.

Morsing PR, der er pr-firma for Topnordic, offentliggjorde i forgårs en pressemeddelelse, der indeholdt et ikke-licenseret pdf-dokument.

Den brøler omtalte Computerworld i en artikel under overskriften Topnordic udsender pirat-pdf.

Derfor manglede licensen

At pr-firmaet, der er ejet af Topnordics hovedaktionær Ib Kunøe og Finn Morsing i fællesskab, har rod i licenserne, hænger ifølge direktøren sammen med, at firmaet har skiftet styresystem.

"Vi har lige skiftet fra XP til Vista og i den forbindelse er alle vores settings røget. Det betyder, at vi har skullet ind og forny og registrere alle licenser igen, og det har vi så glemt med denne ene licens," fortæller Finn Morsing til Crn.dk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere