Mobildistributør sælger web-butikker

MilCom Nordic er mest kendt som distributør af mobiltelefoner til forhandlere, men Farum-firmaet har på det seneste også haft succes med at sælge web-butikker inklusiv distribution til blandt andet TDC.

Ud over at distribuere mobiltelefoner har Farum-firmaet MilCom Nordic også gang i at sælge web-butikker inklusive drift, vedligehold og distribution af de produkter, butikken sælger.

Blandt andet distribuerer MilCom cd’er, dvd’er og bøger til flere tusinde nordiske forbrugere hver måned for kunder som Det Kongelige Teater, Jubii og Coca-Cola i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

"I øjeblikket kører vi 32 web-shops, og det er altså med salg af alt fra mobiltelefoner for TDC til masser af ikke telerelaterede produkter," siger Svend J. Christensen, administrerende direktør, MilCom Nordic.

600.000 pakker om året

MilCom har alle de forskellige produkter liggende på virksomhedens lager i Farum og sender hvert år 600.000 pakker med i alt fem millioner enheder i.

"Stadig flere forbrugere køber varer på nettet, ligesom teknologien i dag giver en stor brugervenlighed og sikkerhed. Konkret regner vi med at fordoble antallet af netbutikker i løbet af det næste år, og mange af dem vil formentlig fokusere på ikke telerelaterede produkter," siger Svend J. Christensen.

Uanset væksten i salget af de modulopbyggede web-butikker fortsætter MilCom med at distribuere mobiltelefoner og teletilbehør til slutbrugerne for kunder som TDC, Telmore og andre.

Bestil i butikken

Distributionen foregår ved, at forbrugerne bestiller produkterne i partnernes netbutikker, hvorefter MilCom varetager ordrebehandlingen og distributionen.

MilCom er typisk også ansvarlig for udviklingen og den løbende drift af kundernes netbutikker, men kunderne kan vælge selv at stå for en del af det arbejde.

Selskabet forventer fortsat vækst på alle virksomhedens forretningsområder, som blandt andet dækker over salg af mobiltelefoner, fastnettelefoner og DECT-telefoner til forhandlere.

Beskedent overskud

På trods af en omsætning på adskillige hundrede millioner nåede MilCom Nordic kun et beskedent overskud på knap en million kroner i regnskabsåret 2005/06. Forventningerne til de kommende års vækst fejler derimod ikke noget.

"Vi regner med en samlet vækst i omsætningen på mere end 50 procent i de nordiske lande i løbet af de næste to år. Udover netbutikkerne skal væksten især hentes inden for salg af smartphones og mobilitetsløsninger til erhvervslivet," forklarer Svend J. Christensen, der regner med, at væksten også kommer til at omfatte indtjeningen.

MilCom er Danmarks næststørste mobildistributør og en af de største i Norden. Nærmeste konkurrent er Dangaard Telecom.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere