Tirdagens aviser om it

Morgenavisen Jyllands-Posten opruster på nettet. Thorborgs netbørs udfylder hul i markedet. Finansrådet styrker kampen mod datakriminalitet. TDC udvider jagten på nordiske kunder. Nyt backup-firma vil det hele. Mobilen kan slå bier ud af kurs.

Morgenavisen Jyllands-Posten opruster på nettet

Mens stadig flere aviser slås om en plads i læsernes postkasser og bevidsthed, vil Morgenavisen Jyllands-Posten samtidig tage positionen som Danmarks største netbaserede avismedie. Derfor har avisen netop præsenteret en ny strategi, som betyder, at avisen opruster kraftigt på nettet. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Thorborgs netbørs udfylder hul i markedet

Efter mindre end tre uger på nettet er der salgs- og købsannoncer på virksomheder til en værdi af mere end 200 millioner kroner på it-iværksætteren Martin Thorborgs nye netbørs. Og de første handler er allerede afsluttet. (Børsen)

Finansrådet styrker kampen mod datakriminalitet

Datakriminaliteten rettet mod danske bankkunder er taget til et sådant omfang, at pengeinstitutternes interesseorganisation, Finansrådet, har indgået en aftale med det danske it-sikkerhedsfirma CSIC Security Group. CSIS skal hjælpe Finansrådets medlemsvirksomheder, bankerne og sparekasserne, med at forhindre den såkaldte phishing, hvor kriminelle - ofte fra udlandet - ved hjælp af forskellige metoder forsøger at lokke bankkundernes adgangskoder til netbank fra dem. (Børsen)

TDC udvider jagten på nordiske kunder

Med investeringer på to milliarder kroner og en justering af strategien sigter TDC igen højt i Norden. "Vi har allerede en infrastruktur, der er vores konkurrenter overlegen. Nu er udfordringen at få piberne fyldt op. Vi har gjort investeringen, så jo mere trafik vi kan få igennem, jo bedre er det," siger Klaus Pedersen, direktør for TDC Erhverv. (Børsen)

Nyt backup-firma vil det hele

Efter et års udviklingsarbejde har tre iværksættere med støtte fra blandt andet F-Group aktionæren Michael Kjær lanceret en ny internetforretning. Saveme.dk hedder den, og konceptet går på at sikre både private og virksomheder mod tab af data. (Børsen)

Mobilen kan slå bier ud af kurs

Rod i følsomme økosystemer, fejlslagen høst og mangel på fødevarer. Det kan blive konsekvensen, hvis plaprer løs i vores mobiltelefoner, advarer forskere. Forbindelsen mellem mobiltelefoner og fødevaremangel er bier. De små, men meget vigtige bestøvere er, mener forskerne, truet af mobiltelefonernes bestråling. (Politiken)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere