SimCorp nærmer sig en milliard i omsætning

Softwarehuset SimCorp nærmer sig med rekord-regnskab en omsætning på en milliard kroner. 2006 står som det hidtil bedste år i selskabets historie.

Danske SimCorp har fremlagt et rekordregnskab, som med en stigning i omsætningen på 31 procent gør 2006 til det bedste år i firmaets historie.

Firmaets omsætning steg i 2006 næsten til en milliard kroner. Faktisk manglede Simcorp blot lidt mere end en halv million kroner for at nå milliardomsætningen.

Og med en indtjening på bundlinien på 198,3 millioner kroner i modsætning til 120 millioner året før er der tale om et ganske nydeligt resultat.

”Det er det bedste, vi har lavet nogen sinde,” siger Thomas Bry, der er finanschef hos SimCorp.

Gode kunder skyld i fremgang

Det flotte resultat skyldes ifølge finanschefen, at firmaet er i stand til at udføre de beslutninger, som er truffet.

Samtidig har en god geografisk spredning og en god organisation haft indflydelse, når det gælder om at nå i mål.

”Og så har vi en meget stabil kundegruppe, som har øget deres licensindkøb med over ni procent det seneste år,” siger Thomas Bry.

Det betyder i praksis, at kunderne har købt mere af det hele. Flere brugere, mere funktionalitet og flere moduler, fortæller finanschefen.

”Det er resultat af en langsigtet strategi om at lave en bred produktplatform og sørge for at behandle kunderne ordentligt, så de vender tilbage,” siger Thomas Bry.

Brug for flere folk

Og så gælder det om at have ordentlige kompetencer i virksomheden, så kunderne kan få råd og vejledning til deres forretninger, fortæller finanschefen.

SimCorp har da også øget antallet af ansatte fra 595 medarbejdere i 2005 til 681 i løbet af det sidste år.

Og de behøver næppe at frygte noget. Der skal nemlig flere ansatte i hus, hvis Simcorps mål om en vækst på 15 procent i 2007 skal blive virkelighed.

”Når vi forventer at vokse, skal vi også have forøget medarbejderstyrken,” siger Thomas Bry.

Den planlagte vækst skal ske gennem organisk vækst. Det betyder at firmaet satser på at udvide forretningsområderne på alle geografiske markeder ved at fastholde markedspositionen i Norden. Desuden skal forretningsgrundlaget styrkes i USA og Storbritaninen.

”Og så skal vi have opbygget vores evne til at levere. Vi skal have flere mennesker i det sælgende og implementerende led,” siger Thomas Bry.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere